T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DENİZLİ / BULDAN - Güngör Cerit Cumhuriyet İlkokulu

EMEKLİ ÖĞRETMENİMİZE VEDA

Okulumuzda uzun yıllar sınıf öğretmeni olarak görev yapan Ali BESİLİÇOBAN'a emekliye ayrılması nedeniyle okul idaresi ve  öğretmen arkadaşları  veda yemeği düzenlediler.

 

Veda yemeğinden bir konuşma yapan Okul Müdürü Ahmet ESENDAĞ  "Temmuz ayında emekliye ayrılan sınıf öğretmenimiz Sayın Ali BESİLİÇOBAN arkadaşımıza emeklilik hayatına mutluluklar diler, Türk Milli Eğitimine yaptığı katkılar için teşekkür eder, sağlık,mutluluk ve esenlikler dilerim. Öğrencilerimize verdiği emekleri için müteşekkirim" dedi.

 Okul Müdürü Ahmet ESENDAĞ, öğretmenimize günün anlam ve önemi ve bu güne kadar yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı bir şükran plaketini tüm okul ve öğretmenleri adına takdim etti.

Konuşmalar sırasında emekliye ayrılan öğretmenimiz ALİ BESİLİÇOBAN ise duygu dolu anlar yaşayarak "Bütün arkadaşlarıma bana gösterdikleri ilgi, alaka için teşekkür ederim.  Size gelecek yıllarda başarı ve mutluluklar diliyorum.Hakkım varsa helal ediniz,benden yana helal olsun.´´ diye konuştu.


Biz de Güngör Cerit Cumhuriyet İlkokulu ailesi olarak öğretmenimize ve ailesine mutlu yıllar diler, emekliliğinin hayırlı olmasını dileriz.


24-09-201924-09-2019

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 24.09.2019 - Güncelleme: 24.09.2019 16:02 - Görüntülenme: 750
  Beğen | 0  kişi beğendi