Kas

Öğrencimiz Bilge TURANLI “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü” Konulu Resim Yarışmasında İlçe Birincisi Oldu

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun!

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının başlaması münasebetiyle okulumuzda "İlköğretim Haftası" kutlandı.

Eyl

OKULUMUZ HAZIR, KİTAPLAR SIRALARDA ..

Eyl

11 Eylül'de başlayacak yeni eğitim öğretim yılı öncesinde okul öncesi, ilkokul 1 sınıflar için hazırlanan okula uyum programımız 4 Eylül Pazartesi günü başladı.

İyi Tatiller

Okulumuz yararına  geniş katılımlı kermes düzenlendi.

May

Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Nis

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 103.yılı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Nis

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri ÇEDES projesi kapsamında Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ilçemize yerleşen depremzede aileyi ziyaret etti.

EKONOMİK FAALİYETLER TANIMA GEZİSİ

2022 - 2023 Eğitim-Öğretim yılı 1.Dönemi sona erdi.

Ara

İlçemizde, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü-İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Denizli Satranç İl Temsilciliği işbirliği ile düzenlenen yarışmada öğrencilerimiz tüm madalyaları topladı.

ÖĞRENCİMİZDEN İLÇE BİRİNCİLİĞİ

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Programı Düzenlendi.