Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tören düzenlendi

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı okulumuzda veli, öğretmen ve öğrencilerimizle coşkuyla kutladık.

Ekm

4.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ FEN BİLİMLERİ DERSİ BİLİMSEL SÜREÇ BASAMAKLARI KONUSUNDA  HARİKA ÇALIŞMALAR YAPTILAR.

Ekm

9 Yaşındaki Şahap Emir, Uluslararası Matematik Yarışmasında üstün performans gösterdi.

Eyl

Temmuz ayında emekli olan öğretmenimiz Ali DURUSOY için tüm okul personelimizle veda yemeğinde bir araya geldik.

Eyl

Okulumuzda öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla ilköğretim haftası kutlama programı yapıldı.

"TELAFİDE BEN DE VARIM" FAALİYETLERİMİZ

"Telafide Ben de Varım" programı kapsamında hazırlamış olduğumuz faaliyetler öğrencilerimizin yoğun ilgi ve katılımlarıyla devam ediyor.

TÜM ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE İYİ TATİLLER.

Haz

Tüm Türkiye'de olduğu gibi okulumuzda da "Telafide Ben de Varım" programı uygulanacak.

21 Haziran-2 Temmuz arasında başvuru yapılabilecek telafi eğitimi programı, 5 Temmuz-31 Ağustos arasında düzenlenecek.

Ara

Okulumuz Anasınıfı öğrencileri öğretmenleri Hacer Kesen rehberliğinde "Ailemle Okuyorum" projesine dahil oldular.

Ekm

Okulumuz öğrencileri, Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla düzenlenen Barış Pınarı Harekatı'na destek için Mehmetçiğe mektup yazdı.